Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Képzés Szülőknek

NORMÁLIS CSALÁD
kommunikációs tréning felnőtteknek
 
Mit is taníthatnánk szülőknek a családról? Főleg, hogy milyen egy normális…?!
 

nagycsaladhirmondo2020szept.jpg

A mai világban, ahol a csapból is pszichológia folyik, elkerülhetetlen, hogy szembetaláljuk magunkat olyan infókkal, amik megmondják mit csinálunk jól, rosszul, mi a kínos, és mi az, ami követendő példa az általunk alapított családban. Lehet, hogy elhatározzuk; másképpen fogjuk csinálni; de valahogy nagyon nehéz, vagy az is előfordulhat, hogy egyáltalán nem sikerül.

Ennek egyik oka lehet az, hogy gyerekkorunkban nem sajátítottuk el, mikor, milyen nyelvi eszközt vethetnénk be a konfliktusok hatékony kezelésére? Vagy azt, hogy hogyan vállalhatnánk föl magunkat egy érzelmileg megterhelő helyzetben úgy, hogy közben végig biztonságban érezzük magunkat?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel foglalkozunk a tréning során, amelyek legfőbb jellegzetessége, hogy kiszakít a megszokott gondolkodás módunkból. A trükk az, hogy szokatlan, de természetes megközelítéssel vizsgáljuk meg mindennapjaink ügyes-bajos dolgait. Így alakulnak át a fenyegető helyzetek fejlődési lehetőséggé.

Ehhez az kell, hogy aki belevág a tréningbe - lehetőség szerint - minden alkalmon vegyen részt, és hétről hétre foglalkozzon a házi feladatokkal is, hiszen a tréning anyaga egymásra épülő, egyre összetettebb gyakorlatokat tartalmaz.

Évente két alkalommal; szeptember és január végén indítjuk útjára kommunikációs készségfejlesztő tréningünket.

A részvétel önkéntes, és írásbeli jelentkezéshez kötött  - tanacsadok@budakeszihid.hu

Budakeszi járásban élők számára térítésmentesen elérhető szolgáltatás.
A tréning hat hétig tart, hetenként egyszeri alkalommal;

hétfő esténként 17:00-19:00-ig.

Helyszín: a Generációk Háza - Budakeszi, Erdő u. 83. -.
Tréner: Biczók Csermely Zsófia

Aktuális Tréning