Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pályáztunk és nyertünk: Erzsébet tábor Fonyódligeten

Az Erzsébet tábor pályázati felhívására első alkalommal nyert a Híd Szociális és Gyermekjóléti Szolgálat nyaralási lehetőséget.

2015-08-06-10.30.09.jpg

2015. augusztus 02- 2015. augusztus.07 – között Fonyódligeten 20 szociálisan hátrányos helyzetű gyermek nyár örömeiben részesülhetett.

A gyermekek közül 2 Budajenőről, 4 Tökről és 14 gyermek Budakesziről csatlakozott a programba. Külön busszal az Önkormányzat jelentős támogatásával jutottunk le Fonyódligetre. 1200 fős táborba érkeztünk, ahol az ország minden pontjáról jöttek nyaralni vágyók. A táborba a gyermekekkel Ványiné Kiss Szilvia és Nagy Márta utazott el és kísérte programról, programra a résztvevőket.

2015-08-06-20.21.37.jpg

A fonyódligeti táborhely több kilométeres területen terül el a Balaton partján gyönyörű környezetben.

Több helyszínen zajlottak a programok, melyekre előre kellett regisztrálni, így juthatott el a kis csapat Fonyód liget kikötőjébe kisvonattal, csodálhatta meg a kikötőt, annak környékét, kézműveskedhetett, szebbnél szebb alkotásokat készíthettek, össze mérhették ügyességüket sportban és tudásban. Esténként különböző koncerteken és kikapcsolódásban lehetett része a gyerekeknek. Az egyik felejthetetlen legnagyobb élmény a tábor ideje alatt a vízi vidámparkos kaland és trambulin élvezete volt.

Természetesen a nyár legnagyobb öröme a mindennapi strandolás volt a Balatonban. Sok emlékezetes eseményben volt része a gyermekeknek és nagyon sok barátra tettek szert a fiatalok.

 

A mappában található képek előnézete 2015. Erzsébet tábor Fonyódligeten