Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.06.09

HÍD a segítséghez

Csak a fiataloké a társasági élet? Egyáltalán nem. Minden korosztály, így az idősebbek is szeretik megosztani örömeiket és beszélgetni gondjaikról. Egy klasszikus, ötletes meghatározás szerint a „beszéd – cselekvés színterei” éppen erre valók. Az idősebbek és különösen az egyedül maradtak számára fontos az is, hogy valaki segítsen a hétköznapi étkezések megszervezésében. Nos, a Családsegítő Szolgálat által működtetett „Idősek nappali ellátása” éppen erre való.

 seniormobilite-senior.jpg
Ajánljuk tehát a Budakeszi, Erdő u. 83. szám alatti felújított helyiségeket mindazoknak, akik szervezett étkeztetést igényelnek és ugyanakkor a közösségi művelődés, a társaság élményeiben szeretnének részesülni.
 
Bizony nem ritka az, hogy többen otthoni segítséget szeretnének igénybe venni. Ha az idősebbeknek gond a tisztálkodás, vásárlás, gyógyszerek beszerzése, ügyintézés, tanács-kérés, nos, akkor a Családsegítő Szolgálat „házi segítségnyújtás” szolgáltatása keretében otthonában keressük fel! A szakképzett és gyakorlott munkatársak, szociális gondozók így is kapcsolják az igénylőket a társasági élethez – tehát aki egyedül van, nem marad magára.
 
Most különösen az idősek rokonai, hozzátartozói, ismerősei figyelmét hívjuk fel a lehetőségekre. Kérjük, gondolják át és ajánlják szolgáltatásainkat, hiszen ezekkel a bővülő kapcsolatokkal segítik hozzátartozóik biztonságát.
 
Elérhetőségünk:
HÍD Szociális és Gyermekjóléti Szolgálat
2092. Budakeszi, Erdő u. 83.
Tel: 06-23-451-279
e-mail: hid.budakeszi@freemail.hu
honlap: www.hid.eoldal.hu
 

A mappában található képek előnézete Megújult az Idősek Napközi Otthona